Interactieve PDF

Van zorgvisie naar huisvestingsvisie

In dit ontwerp van een interactieve PDF wordt de visie op huisvesting niet alleen verwoord, maar tot leven gebracht met een dynamische kaart. Deze kaart visualiseert alle projecten, samengebracht in clusters. Het is mogelijk om in te zoomen op specifieke gebieden, wat het inzicht in afzonderlijke projecten versterkt.

Elk project onthult met een roll-over een pop-up met essentiële informatie. Een directe knop leidt vervolgens naar de volledige projectpagina voor een diepgaand begrip.

Visuele Helderheid

De vormgeving van de vier hoofdstukken benut het kenmerkende kleurenpalet en de iconen van de huisstijl, om de navigatie te vergemakkelijken. De inhoudsopgave biedt een snelle toegang tot diverse onderdelen. Aandacht voor leesbaarheid is terug te zien in de weloverwogen tussenkoppen, die soms versterkt zijn met een icoon.

De mogelijkheid om eenvoudig terug te springen naar de inhoudsopgave of overzichtskaart draagt bij aan een vlotte gebruikerservaring.

Interactieve Inhoudsopgave
Hoofdstukpagina
Contentpagina met paragraaf
Contentpagina met alinea's

Interactieve kaart met clusters en projecten

De kaart toont initieel een geclusterd overzicht van locaties voor een compleet beeld van de gehele provincie. Door in te zoomen op een cluster, worden de individuele projecten binnen dat gebied zichtbaar.

Pop-up met details

Wanneer de cursor over de locaties beweegt, verschijnt in de linkerbalk aanvullende informatie met de optie om naar de bijbehorende projectpagina te navigeren.