Ontwerp in huisstijl

Ontwerp laten maken

Laat ons een grafisch ontwerp maken dat jouw bedrijfsidentiteit versterkt en doelen ondersteunt. Wij brengen jouw visie tot leven in inkt en pixels!

 • WordPress
 • Templates (low-cost)
Ons werk
Website laten maken? Professioneel WordPress webdesign

grafisch ontwerp

Ontwerpen met inkt of pixels

Voor verschillende klanten hebben we met plezier hun communicatiemiddelen ontworpen, zowel voor print als digitaal.

 • Magazine - Brochure
  vektis

  Verzekerden in beeld 2023

  Ontwerpen en opmaken van een publicatie die een kijkje geeft in het overstapseizoen, helemaal in de stijl van Vektis. De inhoud is niet alleen boeiend en informatief, maar ademt ook de merkwaarden van Vektis.

  De meeste cijfers, statistieken en data worden zorgvuldig onderbouwd met grafieken die naadloos passen bij het unieke karakter van het merk, terwijl ze tegelijkertijd extra impact en kracht geven aan de belangrijkste cijfers en bevindingen. We streven naar duidelijkheid en leesbaarheid, waarbij we er altijd voor zorgen dat het visuele aspect van de publicatie blijft boeien en prikkelen.

  • In Merkstijl van Vektis

  • Onderbouwd met grafieken

  • Visueel prikkelend en boeiend

  Grafisch ontwerp laten maken voor een magazine
 • Illustratie
  EHFCN

  Developing new methods to prevent and tackle Fraud and Waste in Healthcare

  Na het grondig onderzoeken van de doelgroep en het thema van de conferentie, zijn we enthousiast aan de slag gegaan met een moodboard om de juiste richting te bepalen. We hebben verschillende kenmerken geïdentificeerd, zoals nieuwe technologie, hacking, netwerken en interacties, waaraan de illustratie moest voldoen.

  Natuurlijk hebben we ervoor gezorgd dat de illustratie perfect past bij de huisstijl en daarmee de unieke identiteit van EHFCN versterkt.

  • Ideeën presenteren met een moodboard

  • Een illustratie die past in de huisstijl

  • Zowel digitaal als voor print

  Grafisch ontwerp laten maken voor een illustratie
 • Studiegids
  Shenzhou University

  Studiegids Traditionele Chinese Geneeskunde

  Shenzhou University laat nieuwe studenten met hun studiegids zien wat voor universiteit ze zijn en welke opleidingen ze aanbieden. De gids heeft een aantrekkelijk ontwerp met veel foto’s en een professionele uitstraling. Uiteraard volgt het de kenmerken van onze huisstijl. We hebben ook gezorgd voor de productie van het drukwerk, zodat we konden garanderen dat het op tijd geleverd zou worden voor de open dag. 

  De studiegids van Shenzhou University is opgedeeld in verschillende secties die ingaan op de rijke geschiedenis, missie en visie van de universiteit. Een van deze secties bevat informatie over het scala aan cursussen dat wordt aangeboden. Deze uitgebreide gids biedt studenten een holistisch overzicht en inzicht in wat Shenzhou University te bieden heeft op het gebied van onderwijs en academische ontwikkeling.

  • Inhoud het engels en Chinees

  • Verzorging van drukwerk

  • Deadline halen voor de open dag

  Grafisch ontwerp laten maken voor een studiegids
 • Iconen
  Hogeschool Utrecht

  Iconen voor project

  Voor het project ‘Effectief werken aan de afbouw van delinquent gedrag’ hebben we een serie van 17 iconen ontworpen in de huisstijl van Hogeschool Utrecht. Deze iconen dienen als navigatie in een interactieve pdf en als illustratie naast de inhoud. 

  De betrokkenheid van Hogeschool Utrecht was van groot belang bij de ontwikkeling van deze icoonset. De iconen verbeelden soms complexe en abstracte onderwerpen, waardoor kennis van deze onderwerpen een voordeel was tijdens het ontwerpproces.

  • Uitgebreide brainstorm- en schetsfase

  • Uitwerking in de huisstijl

  • Zowel 2D- als 3D-varianten

  Grafisch ontwerp laten maken voor iconen

Ontwerp laten maken: samen bereiken we het beste resultaat

Een succesvol grafisch ontwerp is het resultaat van diverse disciplines. Als klant speel je hierin een cruciale rol. Door een effectieve en creatieve samenwerking bereiken we het optimale resultaat en creëren we samen iets buitengewoons.
 • Strategie

  Doelen en verwachtingen bepalen

 • Ontwerp

  Van schets tot uitgewerkt ontwerp

 • Techniek

  Technisch voorbereiden voor productie of publicatie

 • Opleveren

  Als eindproduct of bestand voor een leverancier

Grafisch ontwerp gericht op jouw doelen en ambities

Wij bieden oplossingen die jou helpen om deze te realiseren. Een onderscheidend en effectief grafisch ontwerp speelt hierin een cruciale rol. Samen met jou verfijnen we het ontwerp en streven we naar perfectie. We creëren een visueel krachtige uitstraling, geschikt voor diverse toepassingen, van drukwerk tot digitale media. Maar daar eindigt onze betrokkenheid niet. We blijven jou ondersteunen en zijn altijd beschikbaar om eventuele problemen en vragen direct aan te pakken

Een effectief grafisch ontwerp is van essentieel belang om jouw boodschap of dienst te communiceren op een doeltreffende manier.

webdesign diensten

Wat voor grafisch ontwerp wil je laten maken?

Of je al grafisch materiaal hebt of nieuw grafisch ontwerp wilt laten maken, een dienst of product wilt promoten, wij staan voor je klaar. Hieronder een aantal van de grafisch ontwerpdiensten die wij aanbieden.

 • Folder

  Een folder is een geweldige manier om je bedrijf of product te promoten. Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen van een folder die mooi, informatief en effectief is.

 • Iconen

  Iconen zijn kleine afbeeldingen die vaak worden gebruikt om informatie te visualiseren of om een actie aan te geven. Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen van iconen die mooi, herkenbaar en effectief zijn.

 • Sociale media-graphics

  Verbeter je online aanwezigheid met aantrekkelijke afbeeldingen en visuals voor sociale media.

 • Huisstijlontwerp

  Van visitekaartjes tot briefhoofden, we zorgen voor een consistente en professionele visuele identiteit voor jouw bedrijf.

 • PDF

  Maak je digitale content aantrekkelijker met ons op maat gemaakte PDF-ontwerpen.

 • Webdesign

  Een gebruiksvriendelijke en esthetisch aantrekkelijke website is cruciaal. Wij helpen je daarbij.

 • Magazine

  Van coverontwerp tot artikelopmaak, onze diensten garanderen een hoge kwaliteit en aantrekkelijke publicatie.

 • Logo

  Of je nu een start-up bent of je merk wilt vernieuwen, wij creëren onderscheidende logo’s die jouw merkidentiteit reflecteren.

 • Infographic

  Maak complexe informatie begrijpelijk en visueel aantrekkelijk met onze op maat gemaakte infographics.

 • Iconen in huisstijl

  Iconen spelen een belangrijke rol in het verbeteren van de gebruikerservaring, zowel online als offline.

 • Illustratie

  Wij bieden een scala aan stijlen, passend bij jouw specifieke behoeften en merkidentiteit.

 • Poster

  Een goed ontworpen poster kan de aandacht trekken en jouw boodschap overbrengen.

 • Studiegids

  Een goed ontworpen studiegids is essentieel om je cursusaanbod op een aantrekkelijke en overzichtelijke manier te presenteren.

 • Brochure

  Een goed ontworpen brochure kan een blijvende indruk maken op jouw potentiële klanten. Of je nu je producten wilt presenteren, je diensten wilt uitleggen of je bedrijfsverhaal wilt vertellen.

FAQ Grafisch ontwerp Laten maken

Meest gestelde vragen

 • Wat is het nut van een huisstijl?

  Een huisstijl is van cruciaal belang voor elk bedrijf, groot of klein, omdat het de identiteit en professionaliteit van het bedrijf weerspiegelt. Het is meer dan alleen een logo of kleurenschema; het is de visuele representatie van uw merk in alle communicatiekanalen, die de waarden, visie en missie van uw bedrijf overbrengt. Een consistente en goed ontworpen huisstijl kan de naamsbekendheid vergroten, vertrouwen opbouwen bij klanten en potentiële klanten, en de perceptie van uw bedrijf in de markt verbeteren. Het laten maken van een grafisch ontwerp voor uw huisstijl is een investering die uw merk op de lange termijn kan versterken.

 • Wat kost het ontwerpen van een huisstijl?

  Het laten ontwerpen van een huisstijl is een uitgebreider proces en de kosten hiervoor kunnen sterk variëren, afhankelijk van de omvang en complexiteit van de gewenste elementen. Een basis huisstijlpakket, dat een op maat gemaakt logo, briefhoofd, visitekaartjes en e-mailhandtekening omvat, kan beginnen bij ongeveer 500€. Een meer uitgebreid pakket, inclusief zaken zoals het ontwerp van een website, sociale media-afbeeldingen, en gedrukte marketingmaterialen, kan tot 2000€ of meer kosten. Net als bij alle grafische ontwerpdiensten, zijn dit slechts schattingen en het is raadzaam om offertes aan te vragen bij verschillende aanbieders om de exacte kosten voor uw specifieke behoeften te bepalen. Het laten maken van een grafisch ontwerp voor uw huisstijl is een investering in het merkimago van uw bedrijf, en net als bij andere ontwerpdiensten.

 • Hoeveel kost het om een poster te laten ontwerpen?

  Het laten ontwerpen van een poster kan variëren in prijs, afhankelijk van de complexiteit van het ontwerp, het formaat van de poster, en de ervaring van de grafisch ontwerper. Voor een eenvoudig posterontwerp kunnen de kosten beginnen bij ongeveer 150€. Echter, een groter formaat poster of een ontwerp met hoge complexiteit kan oplopen tot 500€ of meer. Deze schattingen zijn niet definitief en het is aanbevolen om offertes aan te vragen bij verschillende grafisch ontwerpers om de exacte kosten voor uw specifieke posterontwerp te bepalen. Het laten maken van een grafisch ontwerp voor uw poster is een investering in uw marketing- en advertentie-activiteiten, daarom moet de keuze voor een ontwerper zorgvuldig worden overwogen. Voor een offerte voor uw specifieke posterontwerp kunt u het beste contact opnemen met een grafisch ontwerper. Als u op zoek bent naar een bedrijf om uw grafisch ontwerp te laten maken, kunt u het beste zoeken naar de zoekterm ‘grafisch ontwerp laten maken’.

 • Wie kan mijn logo ontwerpen?

  Een professionele grafisch ontwerper of een erkend grafisch ontwerpbureau kan uw logo ontwerpen. Het is belangrijk om iemand te kiezen die ervaring heeft in uw branche en een portfolio heeft van aantrekkelijke en effectieve logo’s. Voordat u een definitieve beslissing neemt, moet u altijd vragen om voorbeelden van hun eerdere werk. Het laten maken van een grafisch ontwerp voor uw logo is een investering in het merkimago van uw bedrijf en moet daarom met zorg worden behandeld.

 • Wat kost een ontwerp?

  De kosten van een specifiek grafisch ontwerp hangen af van verschillende factoren, zoals de tijd die nodig is om het te creëren, de complexiteit van het ontwerp en de mate van aanpassing die het vereist. Een eenvoudig logo kan bijvoorbeeld al vanaf ongeveer 100€ gerealiseerd worden, terwijl een complex, op maat gemaakt ontwerp kan oplopen tot duizenden euro’s. Deze prijzen zijn slechts indicatief, aangezien de kosten van grafisch ontwerp sterk variëren op basis van de specifieke behoeften van het project. Het is altijd de moeite waard om een offerte aan te vragen bij meerdere professionele grafisch ontwerpers om een nauwkeurige inschatting te krijgen van de kosten voor uw grafisch ontwerp laten maken.

 • Hoeveel kost een grafisch ontwerper?

  De kosten van een grafisch ontwerper kunnen aanzienlijk variëren, afhankelijk van de omvang van het project, de complexiteit van het werk, en de ervaring van de ontwerper. Voor een grafisch ontwerp laten maken, kunt u rekenen op tarieven die variëren van 50€ tot 200€ per uur, maar dit is een ruwe schatting en de werkelijke kosten kunnen hoger of lager zijn. Het is raadzaam om offertes aan te vragen bij verschillende ontwerpers om een beter idee te krijgen van de verwachte kosten voor uw specifieke project.